DSDC WooShop POS + ERP

Ψάχνετε να συνδέσετε το WooCommerce e-shop σας με τοπική εφαρμογή ERP;
Live σύνδεση με το Eshop
Ηλεκτρονική Τιμολόγηση
Εύκολη διαχείριση Αποθήκης
Έκδοση παραστατικού με 2 "κλικ"
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/WooShopPOSERPWebLogo-1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/demo-1-160x160.png
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/1200px-Windows_logo_-_2012_dark_blue.svg-200x200-1-160x160.png
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/1200px-C_Sharp_logo.svg-940x1024-1-160x160.png

Εύκολη διαχείριση παραγγελιών. 

 • Ημερολόγιο παραγγελιών με αυτόματη ενημέρωση. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο ενημέρωσης από τις επιλογές του προγράμματος.
 • Πίνακας παραγγελιών με πολλαπλά φίλτρα, επιλέξτε πεδία που εσείς θέλετε να βλέπετε ακόμα meta data από τρίτα plugins, που χρησιμοποείτε.
 • Γρήγορη αλλαγή κατάστασης παραγγελίας.
 • Αυτόματη αποστολή παραστατικών σε email.
 • Η μοναδική εφαρμογή με 100% live διασύνδεση με το WooCommerce. Αυτόματο συγχρονισμό αποθέματος, παραγγελιών, πελατών, φωτογραφιών, ιδιοτήτων, παραλλαγών. κ.α
 • Δυνατότητα για ανέβασμα φωτογραφιών είτε με σύνδεσμο, είτε απευθείας από το πρόγραμμα. Μια επαναστατική λειτουργία. Παρέχονται και εργαλεία για αυτόματο resize και crop.
 • Στον πίνακα παραγγελιών βρίσκονται τα Action Buttons, από όπου μπορείτε κατευθείαν να εκτελέσετε τις διάφορες εργασίες άμεσα, χωρίς να χρειάζεται, να εισέλθετε μέσα στην παραγγελία. Τιμολογήστε γρήγορα, στείλτε γρήγορα SMS ή Email, εκδώστε απευθείας το voucher της courier και πολλές άλλες λειτουργίες.
 • Κάνετε εύκολη και γρήγορη αναζήτηση με αριθμό παραγγελίας, όνομα πελάτη, email, τηλ. αριθμό, Α.Φ.Μ, αριθμό voucher.
 • Φιλτράρετε τις παραγγελίες σας, ανά κατάσταση ή πολλαπλές καταστάστεις, για ευκολότερη διαχείριση.
 • Κάνετε εύκολη εξαγωγή των παραγγελιών σε excel (Χρειάζεστε το Excel πρόσθετο για το WooShop)
 • Ορίστε εύρος ημερομηνιών, ώστε να γίνει προβολή των παραγγελιών αυτών.
 • Αυτόματη ανανέωση και ενημέρωση των παραγγελιών.
 • Σύστημα Loyalties, σε συνεργασία με το γνωστό plugin WooRewards.
 • POPUP ειδοποίηση, όταν έρχεται μια νέα παραγγελία. Ορίστε εσεις, πόσο συχνά να γίνεται ο έλεγχος για νέες παραγγελίες.
 • Διασύνδεση με εταιρίες courier, για αυτόματη αποστολή voucher, στους πελάτες.
 • Live σύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας με το φυσικό σας κατάστημα.
 • Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε πολλαπλούς τύπους βάσεων δεδομένων (MySql, SQlite, MSSql, κ.α)
 • ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός χρηστών.
 • Μπορεί να συνδεθεί με πρακτικά οποιαδήποτε ταμειακή μηχανή, αφου παρέχουμε τρόπο να διαμορφωθεί με GUI η γραμμογράφηση. (Ταμειακές μηχανές που έχουν δοκιμαστεί ήδη είναι ICS, RBS, DATECS, NORMA EJ NET).
 • Διασύνδεση με φορολογικό μηχανισμό τύπου Α (DATECS SBOX)

Επαναστατική εισαγωγή και διαχείριση προιόντων

 • Δυνατότητα για μαζικές αλλαγές προιόντων βάσει πολλαπλών φίλτρων.
 • Κουμπι Quick Add για γρήγορη εισαγωγή προιόντων.
 • Αποστολή παραστατικών με email.
 • Πλήρης υποστήριξη ηλεκτρονικής τιμολόγησης και custom φόρμας τιμολογίου.
 • Διασύνδεση με MyData
 • Εισαγωγή και εξαγωγή με και από excel, με advanced φίλτρα, συναρτήσεις, αντιστοίχιση πεδίων κ.α.
 • GPU accelerated κώδικας.
 • Ξεφύγετε από τους συμβιβασμούς, γρήγορο, απλό με ατελείωτους συνδυασμούς αυτοματισμών. Η διαχείριση της παραγγελίας, από 30 λεπτά, γίνεται μέσα σε 1 λεπτό. Με μία απλή αλλαγή κατάστασης παραγγελίας, συνδέεστε με την courier, τυπώνετε το voucher της παραγγελίας, εκδίδετε το παραστατικό σας, ενημερώνεται αυτόματα ο πελάτης μέσω SMS ή Email και η παραγγελία σας είναι έτοιμη!
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/WooShopCalendar.jpg
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/WooShopOrdersManagement.jpg
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/WooShopBilling.jpg
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/WooShopPOS2.jpg
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/WooShopAdvancedWarehouse.jpg
https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/09/WooShopMarketPlace.jpg

Πρόγραμμα ERP και POS

WooShop POS + ERP Basic 600€ + Φ.Π.Α εφάπαξ και 150€ + Φ.Π.Α/Έτος (Συμβόλαιο υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Η χρέωση ξεκικά από νέο έτος)

Βασικές λειτουργίες :

Πλήρης ενσωμάτωση του WooCommerce, στην εφαρμογή.

POS,  με δυνατότητα επιστροφών, για το τοπικό/τοπικά καταστήματά σας. Διασύνδεση με barcode scanner.

Advanced μαζικές αλλαγές προιόντων, με πολλαπλά φίλτρα και συνδυασμούς. Παρέχεται και η δυνατότητα scheduling, ώστε να ορίζεται πότε θέλετε να γίνονται αυτές οι αλλαγές, χωρίς να επιβαρύνεται ο server σας.

Βασική αποθήκη, κάντε οποιαδήποτε αλλαγή, σε στοιχεία προιόντων σε δευτερόλεπτα.

Quick Add, ο πιο γρήγορος τρόπος να εισάγετε προιόντα στο eshop σας. Μια καινοτομία, που θα διευκολύνει και θα μειώσει αισθητά τον όγκο της δουλειάς σας.

Πρόσθετα

Διασύνδεση MyData (Για χρήση τιμολόγησης στην Ελλάδα) 80€ + Φ.Π.Α εφάπαξ και 30€ + Φ.Π.Α /Έτος (Συμβόλαιο υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Η χρέωση ξεκινά από το νέο έτος)

Παρέχεται διασύνδεση για ηλεκτρονική τιμολόγηση στην Ελλάδα, βάσει των νέων κανονισμών για την ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών στην ψηφιακή πλατφόρμα της AADE.gr

Quick Add, ο πιο γρήγορος τρόπος να εισάγετε προιόντα στο eshop σας. Μια καινοτομία, που θα διευκολύνει και θα μειώσει αισθητά τον όγκο της δουλειάς σας.

Διασύνδεση TaxisNet (Για χρήση αυτόματη αναζήτηση στοιχείων μητρώου Α.Φ.Μ , μέσω ΑΑΔΕ.gr) 60€ + Φ.Π.Α εφάπαξ.

Το πρόσθετο παρέχει αυτόματη αναζήτηση στοιχείων Α.Φ.Μ, για την ευκολότερη, γρηγορότερη και απροβλημάτιστη έκδοση τιμολογίων. Με το πρόσθετο αυτό, τα στοιχεία τιμολόγησης είναι πάντα σωστά.

WooShop advanced warehouse 350€ + Φ.Π.Α εφάπαξ και 50€ + Φ.Π.Α /Έτος (Συμβόλαιο υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Η χρέωση ξεκινά από το νέο έτος)

Δυνατότητα εισαγωγής τιμολογίων αγοράς, δέσιμο των τιμολογίων με προμηθευτές και προιόντα. Δυνατότητα συμπλήρωσης τιμής αγοράς προμηθευτή στα προιόντα σας, για υπολογισμό Cost of Goods. Δυνατότητα ημερομηνίας πληρωμής τιμολογιών και ποσών, με διασύνδεση στο ημερολόγιο της εφαρμογής, ώστε να παρέχονται ειδοποιήσεις για οφειλές κτλ. Δυνατότητα για πολλαπλές αποθήκες. Αν έχετε πολλάπλά καταστήματα, γίνεται επιμερισμός του κεντρικού αποθέματος στα καταστήματα. Η διαδικασία αυτή είναι σε ζωντανό χρόνο, σε κάθε πώληση από το POS, έχετε live την πληροφορία, για το πραγματικό απόθεμα. Μπορείτε να ορίσετε από ποια αποθήκη να τροφοδοτείται από default το eshop σας, με δυνατότητα για override, σε περίπτωση που υπάρχει απόθεμα σε κάποιο άλλο κατάστημα.

Billing για WooShop POS + ERP 150€ + Φ.Π.Α εφάπαξ και 50€ + Φ.Π.Α /Έτος (Συμβόλαιο υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Η χρέωση ξεκινά από το νέο έτος)

Με αυτό το πρόσθετο, παρέχεται η δυνατότητα για έκδοση παραστατικών (Απόδειξη, Τιμολόγιο, Ακυρωτικό κ.α). Πολλαπλά είδη παραστατικών. Παρέχεται η δυνατότητα να εισαχθούν από shortcodes με form builder και να φτιάξετε τα παραστατικά σας. Δυνατότητα δημιουργίας custom shortcodes. Δυνατότητα δημιουργίας αρχείου για τα παραστατικά σας ή εκτύπωσης σε φυσικό εκτυπωτή. Δυνατότητα εισαγωγής custom φόρμας άπόδειξης ή τιμολογίου κ.α Επίσης δίνεται η δυνατότητα για διασύνδεση με ταμειακές μηχανές και φορολογικό μηχανισμό. Μπορείτε να έχετε πολλαπλές ταμειακές μηχανές και φορολογικούς μηχανισμούς. Μπορείτε να έχετε και θεωρημένα και αθεώρητα παραστατικά, ανάλογα τον τύπο παραστατικού.

Διασύνδεση με ACSSPEEDEXELTAΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗCOURIER CENTERSTOFERNO.GR, TURNAROUND COURIER, SVUUM COURIER 350€ + Φ.Π.Α εφάπαξ και 50€ + Φ.Π.Α /Έτος (Συμβόλαιο υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Η χρέωση ξεκινά από το νέο έτος)

Παρέχεται η διασύνδεση με 1 ή όλες τις παραπάνω courier, για αυτόματη αποστολή δεδομένων παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού αντικαταβολής. Εκτύπωση Voucher και δυνατότητα αποστολής του Tracking σε sms ή email ή και τα δύο. Μια διασύνδεση που θα σας λύσει τα χέρια και θα μειώσει δραστικά το χρόνο διαχείρισης των παραγγελιών σας. Αν έχετε ήδη κάποιο Web Plug in, μπορούμε να προβούμε σε κάποια διασύνδεση δωρεάν. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας “Δικής σας” εικονικής εταιρίας, για δημιουργία δικών σας voucher και αναλυτικών στατιστικών. Παρακολούθηση και αυτόματη ενημέρωση, που βρίσκεται το δέμα, αν έχει γίνει αποδοχή ή άρνηση αποδοχής. Αναλυτικά στατιστικά ανά εταιρία, ανά περίοδο, τρόπο αποστολής, παρακολούθηση αντικαταβολών και πολλές άλλες λειτουργίες. Η εκτύπωση γίνεται απευθείας στον εκτυπωτή που έχει οριστεί, χωρίς περιττές κινήσεις.

EasySMS Πύλη SMS 60€ + Φ.Π.Α εφάπαξ και 20€ + Φ.Π.Α /Έτος (Συμβόλαιο υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Η χρέωση ξεκινά από το νέο έτος)

Διασύνδεση για αποστολή SMS με την δημοφιλή Ελληνική πλατφόρμα SMS. Μπορείτε να φτιάξετε απεριόριστα πρότυπα ανά κατάσταση παραγγελίας. Ιδανικό για αποστολή Voucher, ειδοποίηση για παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα,  τραπεζικών λογαριασμών κ.α

Εισαγωγή / Εξαγωγή EXCEL 100€ + Φ.Π.Α εφάπαξ και 20€ + Φ.Π.Α /Έτος (Συμβόλαιο υποστήριξης και αναβαθμίσεων. Η χρέωση ξεκινά από το νέο έτος)

Με αυτό το πρόσθετο παρέχεται η δυνατότητα για εισαγωγή / εξαγωγή EXCEL και δυνατότητα αντιστοίχισης πεδίων. Παρέχεται η δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων από οποιοδήποτε τύπο δεδομένων στο eshop σας. Ιδανικό για εξαγωγή παραγγελιών, παραστατικών και αποστολή προς τον λογιστή σας.

Εγκατάσταση, εκμάθηση και παραμετροποίηση από εμάς 250€ + Φ.Π.Α (Απομακρυσμένη εγκατάσταση)

Εγκαθιστούμε την εφαρμογή και συνδέουμε την ταμειακή σας ή το φορολογικό μηχανισμό σας. 5 ώρες εκμάθησης της εφαρμογής και παραμετροποίησης στις αναγκες σας.

Παρατηρήσεις & Προδιαγραφές

Επειδή η διασύνδεσή μας με το WooCommerce γίνεται πλήρως μέσω του official WooCommerce REST API, δεν έχουμε δει προβλήματα με plug-ins και θέματα.

Δοκιμασμένα Plug-ins, που λειτουργούν κανονικά με το WooShop POS + ERP

 • WPML – Για μετάφραση καταστήματος
 • Polylang
 • Transhposh
 • Timologia For WooCommerce
 • Jetpack
 • Loco Translate
 • Woo Discount Rules
 • WooRewards
 • WooVoucher (WpSlash) , παρέχεται και διασύνδεση χωρίς επιπλέον χρέωση, ώστε το σύστημα να παίρνει το Voucher και την εταιρία Courier
 • WooFood (WpSlash), μπορεί να λαμβάνει τις παραγγελίες και να εκδίδει αμέσως παραστατικό.

Χρήσιμα Video

Contact-us
Δωρεάν DEMO για 15 ημέρες. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για το δωρεάν DEMO σας.


  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2020/10/dsdclogo2.png

  Όλα μας τα πακέτα είναι Cloud και managed, αυτό σας δίνει την δυνατότητα να αναβαθμίζετε τους πόρους σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Στόχος μας είναι η επαγγελματική και συνεπής εξυπηρέτηση των ανθρώπων, που μας εμπιστεύονται.

  Περιοχή Πελατών
  Μάθε τα πάντα πρώτος

  Subscribe

   All rights reserved | Copyright 2021 | Κατασκευή Ιστοσελίδας DSDC.GR

   All rights reserved | Copyright 2021 | Κατασκευή Ιστοσελίδας DSDC.GR

   bt_bb_section_top_section_coverage_image
   bt_bb_section_bottom_section_coverage_image