DSDC WooShop POS + ERP Plus

Το DSDC WooShop POS + ERP έρχεται να «κουμπώσει» πάνω στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να σας προσφέρει δυνατότητες καθημερινής διαχείρισης που απλοποιούν την δουλειά σας ενώ παράλληλα προετοιμάζουν την επιχείρησή σας για το μέλλον.

Το DSDC WooShop POS + ERP σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί εσάς!

Εμείς θέλουμε εσείς να μεγαλώσετε. Από την δική σας επιτυχία αντλούμε ηθική ικανοποίηση αλλά και μακροπρόθεσμα κέρδη γιατί : οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας!

hm7-13

DSDC WooShop POS + ERP Plus

https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2021/06/telikoWooshopLogo.png
1.302,00 ευρώ
Τι ακριβώς σας προσφέρει το DSDC WooShop POS + ERP Basic;
Πολλαπλά καταστήματα

Είτε έχετε ένα είτε περισσότερα σημεία πώλησης, το WhooShop ERP θα ταιριάξει σε όλα, χωρίς εξτρά χρεώσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης!

Πολλαπλοί χρήστες - Σύνδεση από οποιαδήποτε συσκευή

Με το WooShopERP τα πράγματα είναι απλά. Απεριόριστοι χρήστες και δυνατότητα σύνδεσης από οποιαδήποτε συσκευή περιλαμβάνονται στην τιμή! Καμία έξτρα χρέωση, κανένας κρυφός όρος!

Πλήρης ενσωμάτωση του WooCommerce, στην εφαρμογή

Η διαδικασία ενοποίησης με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γίνεται σε 15 λεπτά!

Λόγω της εξελιγμένης διασύνδεσης με την βάση δεδομένων του WooCommerceδεν χρειάζονται «γέφυρες» ή άλλες εξωτερικές παρεμβάσεις που κοστίζουν σε χρήμα και προκαλούν «πονοκεφάλους».

POS, για τα φυσικά σας καταστήματα

Το wooShop ERP Basic επιτρέπει την διαχειριση πολλαπλών φυσικών καταστημάτων και έχει ενσωματωμένη διασύνδεση με barcode scanner για ευκολότερη παρακολούθηση αποθεμάτων και  τιμολόγηση.

Εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης βασικής αποθήκης

Το σύστημα διαχείρισης αποθήκης σε πραγματικό χρόνο θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Με μεγάλη ευκολία αλλάξτε τιμές, αποθέματα, δημιουργήστε ή διαγράψτε είδη χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε καθόλου το διαχειριστικό εργαλείο του e-shop σας.

Οι  αλλαγές ενημερώνουν αυτόματα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εκτός αν, σε περιπτώσεις πολύ μεγάλου όγκου δεδομένων, επιλέξετε να πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο, για να μην επιβαρύνεται ο server τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων

Εργαλείο QuickAdd

Ο πιο γρήγορος τρόπος να εισάγετε προιόντα στο eshop σας. Μια καινοτομία, που θα απλοποιήσει και θα μειώσει αισθητά τον χρόνο εισαγωγής προϊόντων.

Μαζικές αλλαγές προϊόντων

Χρησιμοποιείστε πολλαπλά κριτήρια επιλογής για να ομαδοποιήσετε προϊόντα και αλλάξτε όποια από τα στοιχεία τους θέλετε.

Μαζικές αλλαγές τιμών, αποθεμάτων, φωτογραφιών κ.α. πλέον, γίνονται εύκολα χωρίς την ανάγκη χρήσης του διαχειριστικού του WooCommerce.

Σύστημα διαχείρισης κατηγοριών

Ένα από τα σημεία που δυσκολεύει αρκετά τους διαχειριστές των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι η διαχείριση των κατηγοριών και υποκατηγοριών.

Το WooshopERP περιλαμβάνει «έξυπνο» σύστημα διαχείρισης κατηγοριών και κάνει την δουλειά σας πιο εύκολη και αξιόπιστη.

Σύστημα λήψης παραγγελιών

Το σύστημα λήψης παραγγελιών είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στο σύγχρονο περιβάλλον.

Ανάλογα με το αν η παραγγελία σας γίνεται στο διαδίκτυο, στο τηλέφωνο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε φυσικό κατάστημα, έχουμε δημιουργήσει κατάλληλες ροές εργασιών για την ευκολότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Φυσικά, επειδή κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, μπορείτε να επέμβετε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας για να την φέρετε στα «μέτρα σας».

EasySMS Πύλη

Η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των πελατών βελτιώνει το προφίλ της επιχείρησής με ελάχιστο κόστος και πλέον με πολύ μεγάλη ευκολία.

Η πύλη SMSείναι ιδανική για αποστολή Voucher, ειδοποιήσεων για παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα κ.α. Μπορείτε να φτιάξετε απεριόριστα πρότυπα μηνυμάτων για κάθε κατάσταση και να προσφέρετε υψηλής ποιότητα ενημέρωση στους πελάτες σας.

Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε προσφορές στους πελάτες σας, να θυμηθείτε τα γενέθλιά τους, να κάνετε μαζικές προωθήσεις σε συγκεκριμένες περιόδουςγια να  αυξήσετε την ρευστότητα και τον κύκλο εργασιών σας.

Το marketingμέσω SMS είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους προσέγγισης πελατών γιατί συνδυάζει πολύ χαμηλό κόστος και υψηλό ποσοστό απόκρισης

Εισαγωγή / Εξαγωγή EXCEL

Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να εισάγετε  και να εξάγετε δεδομένα σε μορφή EXCEL με δυνατότητα αντιστοίχισης πεδίων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Με την εισαγωγή δεδομένων ενημερώνετε μαζικά – και πολύ γρήγορα – το κατάστημά σας, κερδίζετε χρόνο και μένετε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η εξαγωγή δεδομένων σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να συνδεθείτε με εφαρμογές επιχειρησιακής ευφυϊας (Business Intelligence) για να παρακολουθείτε ποιοτικούς και ποσοτικούς δείκτες της επιχείρησής σας.

Επίσης σας προσφέρει τις παρακάτω δυνατότητες

Σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-billing

Με το σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-billing παρέχεται η δυνατότητα για έκδοση όλων των ειδών των παραστατικών  (Απόδειξη, Τιμολόγιο, Ακυρωτικό, Δελτίο Αποστολής κ.α).

Η διαδικασία έκδοσης παραστατικών είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε η δουλειά σας να γίνεται γρήγορα και σωστά. Μικρές λεπτομέρειες και έξυπνες δικλείδες ασφαλείας,  σε κάθε βήμα, κάνουν την ζωή σας απλούστερη.

Είναι γεγονός ότι η πιο οικονομική διαφήμιση κάθε επιχείρησης, είναι τα παραστατικά της. Για να σχεδιάσετε παραστατικά που εφαρμόζουν ακριβώς πάνωστις δικές σας ανάγκες και είναι αισθητικά άψογα έχουμε ενσωματώσει έναν εξελιγμένο InvoiceBuilder.

Φυσικά, τα παραστατικά σας μπορεί να είναι θεωρημένα ή/και αθεώρητα ανάλογα με τον τύπο τους  και την φορολογική νομοθεσία.

Διασύνδεση με το myData της Γ.Γ.Π.Σ.

Ολοκληρωμένη διασύνδεση με το σύστημα myData. Κάθε παραστατικό που βάση νόμου πρέπει να δηλώνεται ηλεκτρονικά, «ανεβαίνει» αυτόματα μετά την έκδοσή του.

Μπορείτε, κάθε στιγμή, να έχετε έλεγχο της διαδικασίας και πρόσβαση σε αναφορές που αποδίδουν με κάθε λεπτομέρεια την ροή πληροφοριών προς το σύστημα της ΓΓΠΣ.

Σύνδεση με ταμειακή και φορολογικό μηχανισμό

Πολλά προγράμματα αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σύνδεση με τις ταμειακές μηχανές ή τους φορολογικούς μηχανισμούς.

Στο DSDC WooShop POS + ERP Plus αυτή η διαδικασία δεν αποτελεί πρόβλημα. Το WooShop συνδέεται απευθείας με τις περισσότερε ταμειακές μηχανές και τους περισσότερους φορολογικούς  μηχανισμούς χρησιμοποιώντας τους επίσημους οδηγούς των κατασκευαστών.

Επιπλέον υπάρχει ενσωματωμένη δυνατότητα διασύνδεσης με πολλαπλές ταμειακές και φορολογικούς μηχανισμούς χωρίς πρόσθετο κόστος.

Διασύνδεση με το TaxisNet

Η διασύνδεση με το TaxisNet σας επιτρέπει να αντλείτε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση παραστατικών απλώς πληκτρολογώντας το Α.Φ.Μ του πελάτη.

Όπως σε κάθε στάδιο του DSDC WooShop POS + ERP η άντληση στοιχείων συνοδεύεται από έξυπνες «προτάσεις» που μπορεί να αφορούν την προσθήκη πελάτη, την τροποποίηση στοιχείων κλπ.

DSDC WooShop POS + ERP – Initialization

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του DSDC WooShop POS + ERP, σε όλες τις εκδόσεις του, είναι η ταχύτητα και η ευκολία εγκατάστασης και χρήσης.

Οι υπηρεσίες εγκατάστασης – αρχικοποίησης του DSDC WooShop POS + ERP εκτελούνται μέσω απομακρυσμένης διαχείρισης από την DSDC και περιλαμβάνουν :

 • Την εγκατάσταση του DSDC WooShop POS + ERP στους Η/Υ σας.
 • Την αρχική διασύνδεση του DSDC WooShop POS + ERP με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 • Τις ενέργειες σύνδεσης με εκτυπωτές, ταμειακές και φορολογικούς μηχανισμούς.
 • Τις ενέργειες παραμετροποίησης ώστε το DSDC WooShop POS + ERP να έρθει «στα μέτρα» της επιχείρησής σας.
310,00 ευρώ
techno-img

Δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει και το DSDC WooShop POS + ERP Advanced

Δωρεάν DEMO για 15 ημέρες. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για το δωρεάν DEMO σας.

Contact-us
Επικοινωνήστε μαζί μας, για να βρούμε μαζί το πρόγραμμα που είναι ιδανικό για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.  https://dsdchosting.com/wp-content/uploads/2020/10/dsdclogo2.png

  Όλα μας τα πακέτα είναι Cloud και managed, αυτό σας δίνει την δυνατότητα να αναβαθμίζετε τους πόρους σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Στόχος μας είναι η επαγγελματική και συνεπής εξυπηρέτηση των ανθρώπων, που μας εμπιστεύονται.

  Περιοχή Πελατών
  Μάθε τα πάντα πρώτος

  Subscribe

   All rights reserved | Copyright 2021 | Κατασκευή Ιστοσελίδας DSDC.GR

   All rights reserved | Copyright 2021 | Κατασκευή Ιστοσελίδας DSDC.GR

   bt_bb_section_top_section_coverage_image
   bt_bb_section_bottom_section_coverage_image